Contact

Wissenstraat 17
IZ Hoogveld F1
9200 Dendermonde

T +32 (0) 52 55 70 00
info@lightplus.be

Welkom bij Lightplus

Sinds 2004 streeft Lightplus ernaar om uw klanten tegemoet te komen en zo hun verwachtingen te overschrijden met professionele verlichting.

Lightplus werkt met een selectie van merken en producten die op een efficiënte en ecologische manier uw interieur en/of projecten van uw klanten kunnen omvormen.

De merken ISOLED, FEELUX, BELUCCA, NOWODVORSKI, SORAA en MEGAMAN zijn een mix van mogelijkheden om uw projecten uit te lichten zoals hotels, restaurants, privé woningen, winkels, kantoren, grootoppervlakten, fabriekshallen enz.

De Lightplus definitie van een goed verlichtingsproduct moet voldoen aan volgende karakteristieken: zij moeten efficiënt zijn, exceptionele prestaties leveren, eenvoudige installatie mogelijk maken en gemakkelijk in gebruik zijn, stijl hebben en een mooi design en in harmonie zijn met het milieu.

Voor een beter milieu en een groenere planeet kunnen we alvast in onze directe omgeving kiezen voor energiezuinige producten zoals LED lampen en armaturen voorzien van deze technologie. Door het toepassen van deze mogelijkheden komen we snel aan een besparing van 80%. Een gevolg van deze besparing zal tevens de co2 uitstoot reduceren. Bewust omspringen met energie door de juiste keuze van armaturen en lampen te plaatsen. Bovendien geven de nieuwste technologieën betere kleurweergaven en meer lichtkleuren zorgen voor een beter gevoel en dit komt ons bioritme ten goede.

 
Zin om de Isoled & Nowodvorski catalogus 2022 te ontdekken...

Bekijk snel de nieuwe items van isoled! -> Bekijk de nieuwe items in het Nowodvorski assortiment!