Onze merken

LightPlus is invoerder van hoogtechnologische producten met zorgvuldig geselecteerde componenten die minder belastend zijn voor het milieu. Onze merken:


Megaman

Megaman was de eerste spaarlampenfabrikant die een spaarlamp op de markt bracht die 1 op 1 vervangbaar is met een gewone gloeilamp of een halogeen. Megaman is hoog gesegmenteerd en innovatie en milieuzorg zijn sleutelwoorden in hun filosofie. Dagelijks spenderen meerdere researchers hun energie aan het creëren van nieuwe technologieën en vormen om nog meer te kunnen voldoen aan de behoeften van de consument.

Een recent voorbeeld is de LED-technologie. De technologie die ze hier gebruiken zorgt voor verhoogde levensduur en kleurstabiliteit. Ook de armaturen die ze uit brengen zijn met zorg afgewerkt en passen in het hedendaags design. Feelux

Feelux heeft al meer dan 30 jaar ervaring in verlichtingstechnologie. Feelux ontwikkelde en patenteerde de “Seamless Lamp”, (Darkfree-lamp), de oplossing voor naadloze verlichting met als voornaamste kenmerken een lijnbelichting zonder donkere zones. De Slimline bestaat uit een krachtige ingebouwde elektronische ballast en een TL-buislamp. Het is de perfecte oplossing voor schapverlichting, verlichting in alkoven en onder togen. De Slimline bestaat ook in een dimbare versie.

Helemaal nieuw is de Feelux L.E.D, ledlichtlijnen Feeled genaamd.Belucca

Een assortiment van strips, plafondtegels in LED, sfeervolle lampen en fittingen maken het mogelijk om licht te voorzien op de kleinste plaatsjes. Een assortiment dat niet mocht ontbreken om het plaatje compleet te maken.Nowodvorski

Nowodvorski Lighting is een familiebedrijf en bestaat al sinds 1994.

Nowodvorski houdt zich al meer dan 23 jaar bezig met de productie van verlichtingsarmaturen. Zij ontwerpen zelf en hebben een eigen design afdeling. Door hun ruime ervaring door de jaren heen hebben ze een volledig betaalbaar assortiment samengesteld. En deze betaalbare verlichtingsarmaturen zijn in een volledige eigen productieomgeving geassembleerd, gemonteerd en zorgvuldig gecontroleerd. Het assortiment is geschikt voor een breed publiek en bestaat uit meer dan 2500 modellen. Noxe

De eerste rookmelder die de plafond-basis of rosas van uw pendel of lichtpunt moeiteloos kan vervangen. Plaats een rookmelder in elke kamer op een zo onopvallende plaats.

Een rookmelder wordt bij voorkeur opgehangen aan het plafond in het midden van de ruimte, net waar uw verlichting of uw pendel is opgehangen.

Deze innovatieve rookmelders bestaan in verschilde kleuren en zijn bovendien zeer gemakkelijk te plaatsen.

 

- Ingebouwde lithium batterij die 10 jaar meegaat 
- Ook te gebruiken in caravans, campers, boten, etc. 
- Eenvoudig te bevestigen met dubbelzijdige tape of schroeven (bijgeleverd) 
- Optische detectie 
- 3V ingeboude lithium batterij 
- Geschikte temperaturen 0 t.e.m. 45 graden Celcius 
- Afmetingen 42.5 mm  x 50.8 mm diameter 
- Gewicht: 45 gram Soraa

Led-lampen en armaturen met toegevoegde waarde, een perfect spectrum en hoge CRI 95 R9. Zij maken ook gebruik van een modulair Snap Systeem. Dit zijn accessoires op basis van een magneet om zo als filter een gradenbundel de optiek of kleur aan te passen.ONE Light

ONE Light, technische verlichting van hoge kwaliteit in modern design tegen betaalbare prijzen. ONE Light levert verlichting in alle vormen en maten voor binnen en buitengebruik.